Tüm sorularınız için: 0 850 441 66 66

RFID ve Barcode Birlikte Nasıl Çalışır ? 2024 Güncel Bilgiler

RFID ve Barcode (rfid vs barcode)

GS1, barkodlar ve RFID etiketleri dahil olmak üzere GS1 veri taşıyıcılarını, özellikle serileştirilmiştir. Bu sebeple verileri içeren veri taşıyıcılarını kullanan son kullanıcılara ve çözüm sağlayıcılara bilgi sağlar.

RFID ve Barcode Kılavuz, özellikle aşağıdaki durumlardan herhangi birinde bu veri taşıyıcılarını kullanırken en yüksek düzeyde birlikte çalışır. Bu nedenle tasarlanmış en iyi uygulamalar için öneriler sunar.

rfid ve barcode etiket
rfid ve barcode etiket

RFID ve Barcode Fiziksel nesneleri etiketlemek için hem barkodlar hem de RFID etiketleri birlikte kullanıldığında
Bilgileri bir barkoddan bir RFID etiketine veya tam tersi şekilde aktarmak gerektiğinde
Barkodları ve RFID etiketlerini okuyabilen ve yazabilen bilgi sistemlerini dağıtırken.

RFID ve Barcode GS1 sistemi, ürünler ve hizmetler, lojistik birimler, konumlar, varlıklar, belgeler ve hizmet ilişkileri dahil olmak üzere çeşitli iş nesnelerini tanımlamak ve tanımlamak için küresel olarak benzersiz tanımlama anahtarları sağlar. Gerçek dünyadaki bir iş nesnesine açık bir şekilde atıfta bulunması gerekmektedir. Bu nedenle herhangi bir iş uygulamasında, veri tabanında veya iş mesajında ​​kullanılmak üzere tasarlanmıştır. İş nesnelerini adlandıran küresel olarak benzersiz tanımlayıcılardır. Açıklayıcı verilerle birleştirildiğinde, ticaret ortakları arasında bu nesnelerin ortak bir şekilde anlaşılmasını kolaylaştırır. Ayrıca, verilerin manuel veri girişine gerek kalmadan yakalanır. Bu nedenle GS1 tanımlama anahtarlarını ve diğer verileri fiziksel bir nesneye fiziksel olarak eklemenin bir yolunu sağlayan bir dizi farklı veri taşıyıcısı sağlar. GS1 veri taşıyıcıları, çeşitli 1 Boyutlu ve 2 Boyutlu barkodların yanı sıra çeşitli Radyo Frekansı Tanımlama (RFID) etiketlerini içerir.

RFID El Aleti Takip Sistemi
RFID ve Barcode Farkları Nelerdir?

Detaylı Bilgi için PDF’e göz atabilirsiniz.

5/5 - (1 vote)
Kategoriler