Tüm sorularınız için: 0 850 441 66 66

Mağaza Alarm Sistemi

Mağaza alarm sistemleri ihtiyaçları karşılamak için bir çok farklı alanda güvenlik sağlamayı hedefler. Alarm sistemleri caydırıcılık ve koruyuculuk görevleri için sıklıkla tercih sebebi olur. Ayrıca alarm sistemlerini İhtiyaçlar doğrultusunda kapsam alanlarını genişletebiliriz. Alarm sistemleri; hırsızlık, acil durum, gaz kaçağı, yangın gibi durumlardan korumak için üretilmiştir. Bu durumlar için ayrı ayrı alarm sistemi tercih edilebileceği gibi birlikte de tercih edilir.

İlgazi Mağaza Alarm Sistemi:

i eas1 1
Mağaza Alarm Sistemi 3

Başlıklar

Alarm Sistemi Nasıl Çalışır ?

Alarm sistemleri sundukları çözümlere göre farklı çalışma prensiplerine sahiptir. Farklı durumlar için özelleştirilen alarm sistemleri bu durumları algılamaya yönelik farklı sensörler kullanır. Fakat temel çalışma prensipleri aynıdır. Sensörler ile mevcut durum algılanır. Sensörlerden gelen sinyaller alarm sinyaline dönüşmesi sağlanır ve duruma göre alarm sistemi aktif olur.

Mağaza Güvenlik Sistemleri

Mağaza güvenlik sistemi mallarınızı, çalışanlarınızı ve iş yerlerinizi korumanın yollarıdır. Güvenlik sistemleri davetsiz misafirleri ve hırsızları tespit etmek ve malların çalınmasını engellemek için kullanılır. Mağaza güvenlik sistemleri, işletmelerin büyüklüğüne göre sınıflandırılmıştır. Örnek olarak tek giriş çıkışı olan ve tek kasaya sahip bir mağaza ile bir çok girişi ve farklı ödeme noktaları olan mağazaların güvenlik ihtiyaçları birbirinden farklı olacaktır.

Artan hırsızlık oranları ile şirketler mallarının ve mağazalarının güvenliğini sağlamak istiyorlar. İşletmelerin kullanabilecekleri bazı güvenlik sistemleri şunlardır;

Etiketleme

Genellikle değeri yüksek veya yaş kısıtlaması bulunan ürünleri korumanın ekonomik ve kolay bir yoludur. Birileri ürünleri çalma girişiminde bulunursa etiketli ürünler kolayca ve hızlı şekilde tespit edilecektir. Ayrıca etiketler hakkında ayrıntılı bilgi almak için Rfid etiket yazımıza göz atmalısınız.

Güvenlik Kameraları

Gizli yada bariz biçimde gözetim yapma imkanı sunan kameralar, mağazalarda oluşacak hırsızlıkları gözetleme ve caydırma için kullanılır. Böylelikle ürün güvenliği sağlanır.

Ürün Alarm ve Koruma Sistemi

Mağaza ürün koruma sistemleri hırsızlık girişimlerini önlemek için kullanılmaktadır. Giriş-çıkış yerlerine kurulan mağaza alarm sistemleri, mağazada satılan ürünlerin üzerine yapıştırılmıştır. Bu sayede ürünlerin güvenliğini sağlayan etiketlerin çıkarılmaması durumunda alarm verir.

eas
Mağaza Alarm Sistemi 4

İ-Eas1 Mağaza Alarm Sistemi Nedir?

Ürüne yerleştirilmiş UHF Rfid sert etiketleri veya pasif UHF Rfid etiketleri ile çalışan Elektronik Alarm Sistemi’dir (EAS). Işın anahtarlama antenleri, hareket eden ögelerin yönünü algılar ve sadece ögenin dışarı çıktığı durumlarda alarm aktif hale gelir. İ-eas1 çıkıştan geçen ürünleri tanımlama ve raporlama da kullanılıyor. İ-Eas1 Mağaza alarm sisteminin teknik özelliklerini incelemek için ilgazi.com/i-eas1 adresine göz atın.

i-Eas 2 Rfid Mağaza Alarmı Nedir?

Ürün düzeyinde izleme yapılan rfid tabanlı kayıp mal önleme sistemidir. Işın anahtarlama antenleri yer altına yerleştirilmiştir. Bu sayede daha az yanlış alarm üreten bir Rfid sistemidir. Yüksek performans ve şık görünümü ile mağaza ortamına uyum sağlar. İ-Eas2 Mağaza alarm sisteminin teknik ve temel özelliklerini incelemek için ilgazi.com/i-eas2 adresine göz atın.

Kıyafet Alarm Sistemi Nasıl Çalışır?

Frekans algılayan antenler ile ürünlerde bulunan etiketleri tanımlaması ile hırsızlık ve benzeri durumlarda devreye girerek mağaza çalışanlarını durumdan haberdar eder. Bu sayede mağazalarda güvenlik seviyesi üst düzeyde olur.

Mağaza Güvenlik Ekipmanları Nelerdir?

Mağaza güvenlik ekipmanları şunlardır; Koruma antenleri, alarm etiket sökücü ve alarm etiketleri.

5/5 - (1 vote)
Kategoriler