Tüm sorularınız için: 0 850 441 66 66

Rfid Metal Üstü Etiketler 2024

Rfid etiketlerini metal üzerine monte etmek ya da gömmek zordur. Metal yüzeyler rfid okuyucularından yayılan enerjiyi yansıtır ve Rfid antenleri için parazit etkisi oluşturur. Bu durumda etiket güç alamaz ve bilgileri iletemez. Fakat rfid metal üstü etiketler metal yüzeylerde kullanım için tasarlanmıştır. Doğru rfid etiketi seçtiğiniz taktirde metal yüzeylerde de etiketleri rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Başlıklar

Metal Etiketlerin Kullanım Alanları

Metal etiketlerde kullanılan rfid etiketler, tıbbi cihazlarda, dizüstü bilgisayarlar ve sunucu hizmetlerinde, endüstriyel ortamlarda, petrol ve gaz hatlarında, araç takibinde tercih ediliyor.

Rfid metal üstü etiket

Rfid Metal Üstü Etiketler Hangi Ortamlarda Kullanılmaya Uygundur

Metal yüzeyler genellikle zorlu koşullara maruz kaldığı için metal üstü rfid etiketleri zorlu koşullara karşı dayanıklı şekilde özel olarak hazırlanırlar. Bu rfid etiketleri sağlam olmaları için sert bir kabuk içerisine yerleştirilmiş ve nem, sert darbe, sıcak gibi zorlu koşullardan korunması sağlan.

Gömülü Etiketler

Bu etiketler üretim noktasından önce ve sonra olmak üzere nesnelerin içine yerleştirilirler. Ayrıca Ekstra sağlamlık içermesi için epoksi ile çevresi . Gömülü etiketler boyutlarının küçük olmasından dolayı sağlık ve ev aletleri gibi endüstrilerde popüler şekilde kullanılıyor.

Esnek Etiketler

Metal üstü etiketlerin birçoğu kağıt yüzeye sahiptir. Bu sayede üzerlerine logo ve ürün bilgilerini doğrudan etiket üstüne yazdırabilirsiniz. Zorlu ortamlarda çalışan bir rfid etiketine ihtiyacınız varsa, kavisli yüzeylere yapışmalarını sağlayan esnek rfid etiketlere başvurabilirsiniz.

RFID cihazları hakkında bilgi almak isterseniz bu sayfayı ziyaret edin.

Rfid Metal Üstü Etiket Nedir Ve Fiyatları

Rfid metal üstü etiketler, metal yüzeylerin üzerinde kullanılabilecek özel tasarım Rfid etiketlerdir. Bu etiketler, metal yüzeylerin üzerinde kullanılabildiğinden, metal yüzeyli ürünlerin takip edilebilmesi ve yönetilebilmesi kullanılırlar. Rfid Metal Üstü Etiket Fiyatları hakkında bilgi almak için mağazamızı ziyaret edebilirsiniz.

5/5 - (1 vote)
Kategoriler